Чергове засідання вченої ради К-ПНУ

Чергове засідання вченої ради К-ПНУ

28 вересня 2023 року відбулося чергове засідання вченої ради університету.

Зустріч розпочав ректор університету Сергій Копилов, який вручив подяки та почесні грамоти науково-педагогічним працівникам та здобувачам вищої освіти К-ПНУ, а також атестати доцентів і професора.

Також Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України нагородив Університет Огієнка дипломом та кубком за 1 місце, яке посіли спортсмени К-ПНУ на XVIII літній Універсіаді України серед ЗВО другої категорії.

Сергій Анатолійович поінформував про внесення змін до Плану роботи вченої ради Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка на І семестр 2023-2024 навчального року.

Перший проректор Володимир Дубінський проаналізував успішність здобувачів денної та заочної форм здобуття вищої освіти за результатами літньої екзаменаційної сесії 2022-2023 навчального року, окреслив результати атестації здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти та виокремив шляхи удосконалення організації освітньої діяльності, підвищення якості підготовки фахівців в університеті.

Про стан виконання планів заходів щодо усунення виявлених недоліків під час акредитацій освітніх програм спеціальностей університету в 2022-2023 н. р. доповів проректор з науково-педагогічної роботи Василь Кобильник.

Навчально-методичне та кадрове забезпечення освітніх компонентів освітніх програм, які проходитимуть акредитаційну експертизу в І семестрі 2023-2024 н. р., та їх відповідність Ліцензійним умовам провадження освітньої діяльності, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2015 р. № 1187 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 365) проаналізувала керівник навчально-методичного відділу Наталія Гудима.

Про результати складання випускниками університету єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови для вступу на навчання з метою здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на основі здобутого ступеня вищої освіти «бакалавр» та основні завдання щодо удосконалення якості підготовки здобувачів вищої освіти університету з іноземних мов поінформував відповідальний секретар приймальної комісії Василь Чабанов.

За результатами засідання ухвалено низку важливих рішень.

Пресцентр