Коронавірус не зашкодить виглядати стильно: день Краси студентів-германістів!

Коронавірус не зашкодить виглядати стильно: день Краси студентів-германістів!

 Віднедавна всім стало зрозуміло, що «сидіти» на карантині – це не так вже й весело. Ми давно сумуємо за друзями, розмовами в затишній кав’ярні,  прогулянками в парку або веселими подіями, до яких ми могли б долучитися, якби не злісний вірус. Дівчата особливо скучили за shopping та make-up, а хлопці – за заняттями в спортзалах. Саме тому я запропонувала студентам групи Nim1-B17 провести «день Краси», аби чарівні красуні та сміливий юнак! пригадали, що в них у шафах є чудове вбрання, яке вони, можливо, ще й жодного разу не одягали; що дівчата можуть зробити собі супер макіяж і мати приголомшливий вигляд навіть по той бік екрану.

Але що ж за заняття, яке не матиме навчальної мети? Звісно, головним завданням було пофантазувати й розповісти всім (німецькою мовою!), куди саме вони так гарно одягнулися, обрали подію, з яким супутником зустрічаються. І знаєте, куди «ходили» студенти третього курсу? Хтось – на Каннський кінофестиваль, інший – на модний показ від Андре Тана, особисто я «відвідала» Віденську оперу! Але більшість студентів скучила за звичайними подіями, такими, як: хрестини маленького хлопчика, весілля друзів або ж просто побачення з хлопцем. І ось тут випливає істина: нам не потрібні неймовірні місця та події, щоб почуватися щасливим, бо все поряд!

P.S. До речі, цитую: «День краси – це найцікавіша пара, яка була в нас упродовж усього дистанційного навчання» (студенти 3 курсу групи Nim1-B17).

Ольга Добринчук, кандидат філологічних наук,

доцент кафедри німецької мови