#Студенти online

#Студенти online

Як живеться нашим студентам під час карантину, чи задовільняє їх організація дистанційного навчання і що вони радять своїм одногрупникам, які пропозиції адресують наставникам, сьогодні ми дізнавалися в:

Наталії Мушкет, студентки факультету фізичної культури:

«Особисто для мене карантин – це дуже сумно, хоча з’явилося багато часу для того, щоб саморозвиватися та самовдосконалюватися, додатково збагачувати запас знань із того чи того предмета. Але все ж таки я вже скучила за тими днями, коли ми відвідували заняття в К-ПНУ, а також за одногрупниками та викладачами, котрі завжди допомагають і підтримують. Сподіваюся, що невдовзі це все закінчиться і ми знову повернемося до рідного університету.

Загалом дистанційне навчання – це дуже цікаво. Завдяки такому способу ми не порушуємо навчальний процес, завжди можемо «бути в курсі» останніх новин науки, адже наші викладачі кожного дня стараються викласти для нас якусь нову цікаву інформацію, за що ми їм вдячні. Сподіваюся, що ми їх не розчаруємо своїми успіхами завдяки дистанційному навчанню.

Раджу всім студентам та викладачам залишатися вдома у такий важкий період для всієї планети, адже так ми можемо врятувати світ і пришвидшити наше повернення до звичного життя.»

Аліни Омелянчук, студентки історичного факультету:

«Трохи важко, адже ми звикли до тієї метушні, яка відбувалася з нами на факультеті, коли ми відвідували заняття, проводили час із друзями, а зараз сидимо вдома в ізоляції без друзів і занять.

Спочатку було важко, адже ми не звикли до такої системи навчання, але згодом усе стало зрозуміло.

Слухати лише добрі новини, спілкуватися з друзями в соцмережах, присвячувати час родині та, звісно, не забувати про навчання.»

Наталії Двулят, студентки факультету іноземної філології:

«Незвично. З одного боку, вдома й стіни лікують, а з іншого, – важко поєднувати і навчання, і домашні справи. Онлайн-заняття мені подобаються, але і тут є недоліки: не всі студенти мають змогу підключитися до online-конференцій. Вважаю, що краще опрацьовувати завдання на платформі Moodle, щоб бути в рівних умовах.

Набиратися терпіння і бути flexible, щоб без найменшої для нас шкоди зустріти нові виклики та подолати всі незручності й перепони, які можуть виникнути на нашому шляху!»