Кафедра загальної та практичної психології щиро вітає колег із Всеукраїнським Днем психолога!

Кафедра загальної та практичної психології щиро вітає колег із Всеукраїнським Днем психолога!

Робота психолога тонка і багатогранна, вона вимагає великої віддачі і повного спокою власної душі! Фахівці-психологи широко затребувані в суспільстві: вони працюють у сфері освіти, у медицині, рекламі та ін. Саме психологи у своїй справі допомагають людям упоратися із життєвими негараздами, подолати стреси й депресії,  допомагають позбутися страхів і паніки, які часто виникають у людей у наш непростий час, розкривають і демонструють їм ті ресурси, які ще є в запасі.

Шановні викладачі, психологи!  Прийміть найщиріші вітання в цей святковий день. Бажаємо вам гармонії, натхнення і задоволення від роботи! Нехай ваші професійні навички та знання, ваше щире і добре ставлення до людей зроблять життя кращим і щасливішим! Нехай доброта і багатогранний досвід допомагають вам знаходити вихід із різноманітних життєвих ситуацій і «лікують» душу інших людей.

Бажаємо творчих успіхів, невичерпної енергії і наснаги в усіх ваших добрих справах, сміливих планах та сподіваннях. Нехай ваша праця приносить не лише професійний досвід, але й задоволення, а у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, у справах – мудрість та виваженість.

Від усієї душі бажаємо вам вірити в краще майбуття! Здоров’я всім, професійного росту, довгих і щасливих років життя без депресії і поганого настрою, але з удачею, любов’ю і благополуччям!

Нехай нас усіх об’єднає ця прекрасна і така потрібна на сьогодні наука!

Кафедра загальної та практичної психології