Привітання до 30-річчя факультету спеціальної освіти, психології і соціальної роботи

Привітання до 30-річчя факультету спеціальної освіти, психології і соціальної роботи

ШАНОВНІ ВИКЛАДАЧІ, СПІВРОБІТНИКИ, СТУДЕНТИ, ВИПУСКНИКИ!

Цими днями факультету спеціальної освіти, психології і соціальної роботи виповнюється 30 років з моменту його створення. Від початку свого функціонування факультет став фундатором спеціальної освіти, психології, соціальної педагогіки і соціальної роботи Західного регіону України, а згодом – одним із лідерів у підготовці високоякісних фахівців своєї справи нашої незалежної держави.

Завдяки наполегливій праці згуртованого і талановитого колективу факультету, креативного і допитливого студентства, ми успішно реалізовуємо покладені на нас завдання у своїй професійній діяльності.

За цей час на факультеті отримали путівку в життя тисячі фахівців своєї справи. Наші випускники знані в усій Україні та за її межами як вихователі, вчителі, психологи, соціальні працівники, які дарують дітям і молоді знання, надають їм і їхнім батькам психологічну і соціальну допомогу.

Сьогодні факультет, незважаючи на труднощі, плідно і цілеспрямовано продовжує працювати над удосконаленням надання послуг зі здобуття вищої освіти, постійно підвищує рівень кадрового і матеріально-технічного забезпечення, сприяє поширенню наукових знань та здійснює культурно-просвітницьку діяльність.

Бажаю всім твердості духу, нестримності у науковому пошуку, далекоглядності у задумах, нових перемог і вагомих здобутків. Плідних нам успіхів на освітянській ниві, міцного здоров’я, щастя, радості, добра і чистого, мирного неба над головою.

Нехай у нашому колективі завжди панує злагода, взаєморозуміння і творча атмосфера. Довголіття нам, процвітання, творчих злетів на благо нашої суверенної України!

Віталій Співак,
декан факультету спеціальної освіти,
психології і соціальної роботи