У К-ПНУ розпочалась сесія творчих конкурсів на місця державного та регіонального замовлення

У К-ПНУ розпочалась сесія творчих конкурсів на місця державного та регіонального замовлення

05 липня в К-ПНУ розпочалась сесія творчих конкурсів на місця державного та регіонального замовлення на основі повної загальної середньої освіти для абітурієнтів, які вступають на спеціальності (освітні програми) 017 Фізична культура і спорт (Тренер з видів спорту) і 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація (Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація) для здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр».

Учасниками основної сесії творчих конкурсів були 18 абітурієнтів, зокрема 12 вступників на спеціальність (освітні програми) 017 Фізична культура і спорт (Тренер з видів спорту), 6 вступників на спеціальність 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація (Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація).

Сесії творчих конкурсів в К-ПНУ триватимуть до 18 липня.

Абітурієнти можуть зареєструватися для участі у творчому конкурсі на місця державного та регіонального замовлення на основі повної загальної середньої освіти  до 17 липня 2022 року, надіславши перелік документів в електронному вигляді на пошту Приймальної комісії pk_kpnu@kpnu.edu.ua.

У темі листа потрібно зазначити своє прізвище, ім’я, по батькові.

У тексті листа вказати своє прізвище, ім’я, по батькові, обрану спеціальність (освітню програму) та контактний номер телефону.

До листа прикріпити відскановані документи:

  • заповнену заяву (завантажити);
  • копію документа, що посвідчує особу;
  • кольорові фотокартки розміром 3 х 4 см (1 Мб для фотокарток в електронній формі, рекомендований формат jpeg, png);
  • довідку закладу освіти про завершення здобуття повної загальної середньої освіти в разі відсутності інформації про здобутий документ про повну загальну середню освіту в ЄДЕБО.

Вступники за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт» додатково подають медичну довідку за формою № 086-о.

Вступників, які проходять творчі конкурси, допускають до участі в них за наявності оригіналу документа, що посвідчує особу, та екзаменаційного листка з фотокарткою (отримується в день проведення творчого конкурсу).

Приймальна комісія