Онлайн-навчання від компанії Google Україна для педагогічних і науково-педагогічних працівників у межах програми «Цифрові інструменти Google для освіти»

Онлайн-навчання від компанії Google Україна для педагогічних і науково-педагогічних працівників у межах програми «Цифрові інструменти Google для освіти»

Шановні колеги!
Пропонуємо Вам долучитися до безкоштовного навчання для педагогічних, науково-педагогічних працівників закладів освіти всіх рівнів за курсом «Цифрові інструменти Google в освітній діяльності», яке здійснюватиме впродовж 2022-2023 н. р. компанія Google Україна в межах домовленостей із Міністерством освіти і науки України щодо розширення можливостей використання цифрових інструментів для організації освітнього процесу в закладах освіти.
Для забезпечення участі максимальної кількості охочих освітян, передбачено 12 навчальних сесій, кожна з яких розпочинатиме роботу з наступного місяця.
Початок першої сесії – 25 липня 2022 р.
Тривалість однієї серії тренінгів становитиме 4 тижні – 30 годин (1 кредит ECTS). За підсумками навчання передбачений сертифікат підвищення кваліфікації відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 р. №800. Викладання буде здійснюватися послідовно, починаючи з обов’язкового базового рівня, й далі залежно від успішно складених проміжних тестів і від готовності учасників продовжити навчання.
Форма реєстрації: bit.ly/gwua2223r.
З організаційними питаннями, детальною програмою та розкладом навчальних сесій курсу можна ознайомитися на спеціально створеному сайті за покликанням.
Навчально-методичний центр забезпечення якості освіти