Історія успіху випускника К-ПНУ

Історія успіху випускника К-ПНУ

Анастасія Петиквипускниця природничо-економічного факультету К-ПНУ спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (2018 р. – бакалаврату, 2020 р. – магістатури).

Місця роботи:

  1. Готельно-ресторанний комплекс «Рейкарц» Кам’янець-Подільський . Посада: офіціант, портьє рецепції (2015-2018р.р.);
  2. Мережа доставки шашлику “М’ясоруб ІФ”. Посада: старший адміністратор в мережі «М’ясоруб» м. Івано-Франківськ (2018-2024 р.р.).

Що спонукало Вас обрати спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа і стати студенткою природничо-економічного факультету Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка?

Можливість реалізувати себе, кар’єрне зростання, нові враження, люблю працювати з людьми.

Розкажіть, будь ласка, про свої студентські роки. Що  з того часу запам’яталося найбільше? Кого із викладачів згадуєте?

Студентські роки насичені й цікаві, завжди їх згадую з теплом. Запам’ятались зустрічі, різні заходи, фестивалі,  які проводилися кафедрою. Пам’ятаю всіх викладачів, а особливо Баженову С.Е., Матвейчук Л.О., Олійник О.С., Веселовську Т. Є, які люблять свою справу і є висококваліфікованими науково-педагогічними працівниками.

Озираючись на свої студентські дні, про що ви шкодуєте?

Швидко закінчились студентські роки.

Які компетентності Ви здобули під час навчання в університеті? Зважаючи на Ваш практичний досвід, як Ви вважаєте, які дисципліни потребують більш детального вивчення?

Після завершення навчання я працювала у готельно-ресторанному комплексі «Рейкарц» і вважаю, що робота у сфері гостинності дуже складна і відповідальна. Знання, які здобула в університеті допомогли у моїй фаховій діяльності. Зараз працюю у мережі «М’ясоруб» і знадобилися знання щодо організації робочих процесів.

Вважаю, що більше уваги варто приділити вивченню іноземних мов, оскільки робота у сфері обслуговування без цього неможлива.

Де Ви зараз працюєте? Що входить в коло Ваших обов’язків? Вам подобається робота? Чим запам’яталися перші дні роботи?

На кожній роботі спочатку необхідно адаптуватися, але якщо мати певний багаж знань зробити це значно легше. Робота мені дуже подобається, особливо, якщо тебе оточують відповідальні люди, однодумці, із якими створюється команда.

Ви працюєте за фахом у ресторанному бізнесі. Що Вам подобається у роботі?

Мені подобається працювати з людьми, шукати різні підходи та шляхи у спілкуванні як з підлеглими, так і з клієнтами.

У чому секрет Вашого успіху? Які плани на майбутнє?

Працювати, постійно вчитися, підвищувати свою професійну майстерність.

Дайте поради студентам університету та абітурієнтам: як правильно планувати свій час, ставити мету, визначати пріоритети?

Йти до своєї мети, отримуючи задоволення від роботи, постійно відслідковувати власний прогрес, продовжувати вчитися, навіть коли вже працюєте за фахом, ніколи не зволікати, а діяти.

Які Ваші побажання almamater?

Побажання рідному університету  – допомогти кожному студенту досягти своєї професійної мрії.

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Пресцентр