Підготовка до міжнародної академічної мобільності в межах Програми ЄС Еразмус+ триває

Підготовка до міжнародної академічної мобільності в межах Програми ЄС Еразмус+ триває

У майбутніх еразмусівців розпочалася активна підготовка необхідного пакету документів для участі у Програмі ЄС Еразмус+ за напрямом КА171: міжнародна академічна мобільність.

Нагадаємо, що за результатами конкурсного відбору п’ять  студенток факультету іноземної філології, а саме: Наталія РуйВалерія Ігнат та Олена Самар (спеціальність 014 Середня освіта (Мова і література (англійська); Маргарита Козерацька та Роксолана Венгринська  (спеціальність 014 Середня освіта (Мова і література (німецька), навчатимуться в Університеті Костянтина Філософа в Нітрі (Словаччина) упродовж першого семестру 2022-2023 н.р.

02 серпня 2022 року відбулася онлайн-зустріч із студентками, на якій обговорили деталі заповнення всіх необхідних документів, серед яких:

  1. Application Form
  2. Approval with processing of personal data
  3. Housing Application Form
  4. Slovak Language Course Application Form
  5. Learning Agreement

Програмою Еразмус+ передбачено повний або частковий перезарахунок кредитів ECTS, вивчених в університеті, який приймає.

Learning Agreement – це основний документ, у якому є два розділи: предмети, які вивчатимуть студенти в університеті, що приймає, а також ті предмети, які їм буде перезараховано в К-ПНУ.

Попереду ще один етап – підготовка внутрішніх документів для участі в академічній мобільності. Відповідно до Положення про академічну мобільність учасників освітнього процесу Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка (нова редакція) студентам потрібно оформити такі документи:

  1. Заява про дозвіл на участь у програмі академічної мобільності
  2. Договір про участь за програмою академічної мобільності
  3. Індивідуальний навчальний план академічної мобільності

Бажаємо, щоб нова сторінка студентського життя стала цікавою та незабутньою для майбутніх еразмусівців! Тримаємо міжнародний стрій!

Відділ міжнародних зв’язків