Нарада керівництва К-ПНУ: організація освітнього процесу, вступна кампанія та підготовка до акредитації освітніх програм спеціальностей університету

Нарада керівництва К-ПНУ: організація освітнього процесу, вступна кампанія та підготовка до акредитації освітніх програм спеціальностей університету

16 серпня 2022 року відбулася робоча нарада ректора із проректорами, деканами факультетів, в. о. директора навчально-наукового інституту української філології та журналітики, керівниками структурних підрозділів університету.

Учасники наради обговорили питання організації освітнього процесу, зокрема акцентували увагу на забезпеченні безпеки всіх учасників освітнього процесу під час навчальних занять. Ураховуючи пропозиції здобувачів вищої освіти К-ПНУ та вступників, які перебувають за кордоном, присутні попередньо погодили змішаний формат навчання, за яким здійснюватиметься освітній процес в університеті в першому семестрі 2022-2023 навчального року.

Відповідальний секретар приймальної комісії Василь Чабанов окреслив перебіг вступної кампанії університету, зокрема особливості вступу за освітньо-професійними програмами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, наголосив на початку подання заяв для вступу до магістратури та особливостях вступу за освітньо-науковим ступенем «доктор філософії». Водночас Василь Григорович зауважив на активній діяльності консультаційного центру (до якого можна звернутися з питань створення електронних кабінетів та подання заяв для вступу).

Присутні обговорили також питання щодо підготовки до проходження акредитацій 28 освітніх програм зі спеціальностей К-ПНУ, які розпочнуться у вересні 2022 року, наголосили на необхідності належного оформлення інформації про науково-педагогічних працівників кафедр в ЄДЕБО, завантаження робочих програм та силабусів навчальних дисциплін.

Результатом зустрічі стало ухвалення рішень щодо змішаного формату навчання в першому семестрі 2022-2023 навчального року, внесення змін до тривалості навчальних занять, належної підготовки до акредитації освітніх програм та забезпечення безпеки усіх учасників освітнього процесу.

Пресцентр