Розміщено списки осіб, рекомендованих до зарахування за КВОТОЮ- 2 на місця державного замовлення

Розміщено списки осіб, рекомендованих до зарахування за КВОТОЮ- 2 на місця державного замовлення

Списки осіб, рекомендованих до зарахування за КВОТОЮ- 2 на місця державного замовлення для здобуття освітнього ступеня “бакалавр”

Звертаємо увагу:

до 10.00 години 20 серпня 2022 року строк виконання вступниками, які отримали рекомендації до зарахування за квотою-2, вимог до зарахування на місця державного замовлення та подання ними письмової заяви про виключення заяв на інші місця державного замовлення.

Особи, які подали заяви в паперовій або в електронній формі та беруть участь у конкурсному відборі на місця державного та регіонального замовлення, після прийняття Приймальною комісією рішення про рекомендування до зарахування відповідно до строку, зобов’язані виконати вимоги для зарахування на місця державного та регіонального замовлення: подати особисто документи, передбачені розділом VI Правил прийому, до Приймальної комісії К-ПНУ, а також укласти договір про навчання між КПНУ та вступником (за участі батьків або законних представників – для неповнолітніх вступників).

Подання оригіналів необхідних документів для зарахування може здійснюватися крім особистого подання, шляхом:
надсилання їх сканованих копій, з накладанням на відповідні файли кваліфікованого електронного підпису вступника, на електронну адресу Приймальної комісії К-ПНУ, зазначену в Реєстрі суб’єктів освітньої діяльності ЄДЕБО (або іншими засобами зв’язку, визначеними Правилами прийому) в терміни, визначені в розділі V Правил прийому або відповідно до них. Якщо впродовж трьох місяців після початку навчання від вступника не будуть отримані оригінали документів (особисто або поштовим відправленням), то наказ про зарахування скасовується в частині зарахування такої особи.
Договір про навчання (незалежно від джерел фінансування), між К-ПНУ та вступником (за участі батьків або законних представників – для неповнолітніх вступників) є підставою для видання наказу про зарахування. Якщо вступник здійснив виконання вимог до зарахування без особистого подання документів, то наказ про зарахування може бути виданий без укладання договору. Якщо договір про навчання не буде укладено впродовж трьох місяців після початку навчання, то цей наказ скасовується в частині зарахування такої особи.

Зарахування вступників, які вступають за квотою-2 за державним замовленням відбудеться 22 серпня 2022 року.

Приймальна комісія