Конференція трудового колективу та засідання вченої ради: готовність К-ПНУ до нового навчального року

Конференція трудового колективу та засідання вченої ради: готовність К-ПНУ до нового навчального року

30 серпня в К-ПНУ традиційно відбулись засідання одразу двох колегіальних органів – конференції трудового колективу та вченої ради університету. Зустрічі проходили у змішаному форматі із застосуванням відеозв’язку на платформі Google Meet та в залі засідань університету.

На засіданні конференції трудового колективу Кам’янець- Подільського національного університету імені Івана Огієнка делегати заслухали доповідь ректора К-ПНУ Сергія Копилова щодо підсумків роботи Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка у 2021-2022 навчальному році та завдання щодо вдосконалення його діяльності в контексті реалізації Стратегії розвитку Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка на 2020-2030 роки.

Конференція трудового колективу під головуванням Бориса Коваленка, голови профкому працівників університету, затвердила зміни до додатків 1, 4, 6, 8 Колективного договору між адміністрацією та профспілковим комітетом працівників Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка на 2021-2023 роки та зміни до Правил внутрішнього розпорядку Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

В. о. проректора з науково-педагогічної роботи, керівник навчально-методичного центру забезпечення якості освіти Геннадій Бесарабчук презентував для обговорення зміни до складу конференції трудового колективу Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка та зміни до складу вченої ради Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Також 30 cерпня відбулося чергове засідання вченої ради Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Розпочав засідання ректор К-ПНУ Сергій Копилов, який нагородив старшого наукового співробітника науково-дослідної лабораторії Василя Мельницького, завідувача практики університету Людмилу Римар і директора бібліотеки, кандидата історичних наук Людмилу Климчук за зразкове виконання службових обов’язків, багаторічну працю та з нагоди ювілею.

Члени вченої ради затвердили перелік документів, що регулюють діяльність університету, зокрема:

– План роботи Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка на І семестр 2022-2023 навчального року;
– Порядок навчання здобувачів вищої освіти за індивідуальним графіком у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка (нова редакція) (Доповів перший проректор Володимир Дубінський);
– План роботи вченої ради Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка на І семестр 2022-2023 навчального року;
– План роботи ректорату Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка на І семестр 2022-2023 навчального року (Доповіла вчений секретар Наталія Коваленко);
– Правила призначення і виплати стипендій студентам, аспірантам та докторантам Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка (нова редакція);
– ліміт стипендіатів з числа осіб, які зараховані на навчання в університеті у 2022 році; (доповіла керівник навчального відділу Людмила Горчак);
– Положення про відділ охорони праці Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка (нова редакція) (доповіла завідувач відділу охорони праці Оксана Чорна).

Проректор з науково-педагогічної роботи (адміністративно-господарська робота та розвиток матеріально-технічної бази) Олег Рачковський поінформував присутніх щодо стану готовності матеріально-технічної бази університету до 2022-2023 навчального року в умовах дії правового режиму воєнного стану в Україні.

Члени вченої ради також заслухали звіт Артура Михайлика, докторанта 2 року перебування в докторантурі (освітньо-наукова програма Історія та археологія спеціальності 032 Історія та археологія), про виконання індивідуального плану наукової роботи.

За результатами засідань конференції трудового колективу та вченої ради університету було ухвалено відповідні рішення.

Пресцентр