Студенти й випускники К-ПНУ – призери чемпіонату Європи з пауерліфтингу

Студенти й випускники К-ПНУ – призери чемпіонату Європи з пауерліфтингу

06 серпня на на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу в місті Плзень (Чехія) магістрантка спеціальності Фізична культура та спорт факультету фізичної культури К-ПНУ Тетяна Шлопко  (тренер Вадим Воронецький) виборола золоту медаль та встановила 3 рекорди України: присідання- 167,5 кг, жим- 110, сума триборства- 437,5 кг.

У категорії до 76 кг Україну представляла випускниця факультетів іноземної філології та фізичної культури К-ПНУ, заслужений майстер спорту, дворазова срібна призерка Всесвітніх Ігор, генеральний секретар Федерації пауерліфтингу України Тетяна Мельник (тренер Валерій Мельник). Спортсменка очолила п’єдестал у своїй категорії і встановила серію рекордів Європи та світу.

 

Ще однією призеркою чемпіонату  Європи у ваговій категорії понад 84 кг стала Валентина Загоруйко (тренер Тетяна Мельник), випускниця факультету фізичної культури К-ПНУ. Спортсменка у присіданні завоювала золоту нагороду, піднявши 255 кг, у жимі срібну – 155 кг та бронзу у тязі – 207,5 кг.,  сума триборства – 617,5 кг.

Щирі вітання спортсменам і тренерам! Подальших успіхів і спортивних перемог!

Пресцентр