Вітаємо вступників: проміжні результати вступної кампанії 2021 в К-ПНУ

Вітаємо вступників: проміжні результати вступної кампанії 2021 в К-ПНУ

К-ПНУ вітає вступників, які зараховані на навчання за державним замовленням для здобуття ОС «бакалавр» на основі повної загальної освіти.
Абітурієнти, які не отримали рекомендацію на навчання за державним замовленням, але мріють здобути фах у К-ПНУ, мають можливість навчатись за кошт фізичних чи юридичних осіб. На сайті Єдиної державної електронної бази з питань освіти  розміщені списки рекомендованих до вступу, які будуть оновлюватись щоденно. За наявності документів, що підтверджують пільгову категорію, рекомендуємо звернутися до приймальної комісії К-ПНУ  щодо можливості подальшого переведення на місця державного замовлення за результатами звернення до Міністерства освіти і науки України.

За проміжними результатами роботи приймальної комісії К-ПНУ студентами 1 курсу ОС «бакалавр» стали 565 осіб, з яких 284 навчатимуться за державним замовленням. Подання заяв на навчання за рахунок коштів фізичних чи юридичних осіб триває.
На заочну форму навчання подано 137 оригіналів (49 -на державний бюджет). На перший курс вступило 36 осіб на базі молодшого спеціаліста (денна форма навчання); 34 – заочна форма.

Здобувати ОС “бакалавр” на заочній формі навчання на онові повної загальної освіти будуть 137 осіб ( 49 за державним замовленням), на базі молодшого спеціаліста – 34 особи на заочній і 36 осіб на денній формі навчання.

Найбільш популярними серед вступників К-КПНУ такі спеціальності:
– 014 Середня освіта ( історія та правознавство) – 41 оригінал;
– 012 Дошкільна освіта – 36 оригіналів;
– 014 Середня освіта ( фізична культура) – 34 оригінали;
– 017 Фізична культура і спорт( Тренер з видів спорту) -33 оригінали;
– 014 Середня освіта ( мова і література англійська) – 32 оригінали.

Щирі вітання вступникам! Успіхів і наснаги на нові звершення!

Пресцентр
Приймальна комісія